Zenetér honlap Pihenő zene Gondolat vers Fantázia kép Kreatív fotó

Pihenő zene - hangulat zenék, egyedi mp3 zenék

Az mp3 zenék eredetileg SB Live 8 MB GM hangminta készlettel digitalizálva készültek (c) Oldal Gyula

A zenék alapvetően többszólamú midi zenék, hangszeres, digitális kísérleti zenék, magyar hangulat midi zenék, kreatív háttér midi zenék. Minden zene egy kicsit hullám zene és vers zene, szó zene és csend zene is. Az újabb zenék, fotók és kreatív képek hangulata egyre közelebb került egymáshoz, párhuzamosan készültek. A zenékben érezhető az aprólékos szerkesztő munka és az alkotói rögtönzés eredménye. A különböző számítógépeken a midi zenék eltérően szólhatnak. Az ismert operációs rendszerek szoftveres midi lejátszói nagyon alacsony minőségű midi hallgatást tesznek lehetővé. Általánosan megfelelő hangzás 8MB General Midi soundfont és 3 hangszóróból álló zenei rendszer használatával érhető el. Azért, hogy mindenki ugyanúgy hallja, a teljes hosszúságú midi változatok helyett újabban a teljes hosszúságú mp3 zene változatok hallgathatók meg. Egyéb jellegű használatuk csak engedély után lehetséges.

A zenék többsége eredetileg angol nyelvű internetes zenei versenyre készült. Finnország , Kanada, USA, stb. Minden mp3 zene, teljes hosszúságú, eredeti változat, kizárólag otthoni használatra tölthető le. Az mp3 és / vagy wma zenék 160 Kbit/sec tömörítéssel készültek. A hangulatzenék rövid változata a zenés képeslapok zenéjeként hallható. Ezek az instrumentális hangulat zenék, mp3 zenék részei az általam alkotott 72 darabos mid / wav / mp3 / wma ha választéknak. Az itt meghallgatható mp3 zenék teljes hosszúságú saját magyar zenék.


Magyar mp3 zene, hangszeres hangulat zene, egyedi instrumentális zene mp3 formátumban.

Én is egy dalt gondoltam
I well bee a song in your mind

Utcai mágia
Street magic

Szavak
Words

Az utolsó farkas
The last wolf

Naptánc
Sundance

A sziget
The island

Szelídnyugat
Gentle west

Az első hóvirág
The first snowdrop

Galambok a téren
Pigeons in the square

A sas és a gyerek
The eagle and the child

Hullámok
Waves

Őrült világ
Crazy world

Májusi eső
May rain

Utójáték
Afterpiece

Tengertánc
Sea dance

Befejező motívum
Finishing motif

Ingyenesen letölthető, teljes hosszúságú saját mp3 instrumentális zenék, magyar zenék


Magyar midi zene, egyedi instrumentális midi zene, nemzetközi verseny zene: A zenék eredetileg 4 - 16 szólamú többsávos mid alapú technikával készültek, jellemezően egy vagy több eseményt, hangulatot vagy időszakot esetleg szélsőséges időjárást megörökítve. A szél, a falevelek, a madarak éneke, a hullámok hangja, távoli tompa hangok összessége furcsa zaj - zenét eredményez. Megfelelő lelki állapot és a valóságtól kellően elrugaszkodott fantázia elegendő ahhoz, hogy fejben, vagy valahol belül, megszülessen a zene, bármilyen zene, lassú, melankolikus, lendületes, dinamikus, stb. Aki alkotott, festett, faragott vagy másféle aktív alkotást készített, az jól tudja, hogy a festmény, faragás vagy éppen a zene nem ott és akkor, nem abban a pillanatban születik meg az ember fejében. Minden midi zene egy kicsit hullám zene és vers zene, szó zene és csend zene is.

1999-től rendszeresen küldtem midi zenéket Finn, Kanadai, USA midi zenei versenyekre, ahová Bolíviától Japánig minden helyről érkeztek a mid szerzemények. A 10-től az első helyig mindenütt végeztek a midi zenéim. 2004-től már nem küldtem több versenyre, hanem átalakítottam a Soundblaster Live hangkártya Creative 8MB GM soundfont hullámtábla hangzásához, majd digitalizáltam ( wav ) a mid zenéket, végül mid és mp3 formában kerültek fel a honlapomra. (c) Minden jog fenntartva. Oldal Gyula

Az mp3 zenék rövid és teljes hosszúságú változatai ingyen letölthetők, másodlagos vagy üzleti jellegű felhasználása nem engedélyezett !


Yamaha Genos és Yamaha MODX6


Yamaha Genos FC7 FC4A , Yamaha MODX6 FC7 FC3 , Yamaha GNS-MS01 Genos Sound System

A Genos Digital Workstation, digitális zenei munkaállomás, igen fejlett intelligens kísérő automatikával, a MODX6 synthesizer, digitális szintetizátor, sokoldalú hangmintáva készlettel, kreatív képességekkel. A két hangszer összekapcsolása ( midi és audio ) ígéretes kombináció. Yamaha Genos és MODX6 hangszerekkel készült zenéket, letölthető formában sem midi, sem mp3 formátumban, nem teszem fel a honlapomra.

yamaha genos modx6

Minden szellemi alkotás születése pillanatától általános jogi védelem alatt áll.