Zenetér honlap Pihenő zene Gondolat vers Kreatív fotó Fantázia kép

Pihenő zene - hangulat zenék, egyedi mp3 zenék

Az mp3 zenék eredetileg SB Live 8 MB GM hangminta készlettel digitalizálva készültek (c) Oldal Gyula

A zenék alapvetően többszólamú midi zenék, hangszeres, digitális kísérleti zenék, magyar hangulat midi zenék, kreatív háttér midi zenék. Minden zene egy kicsit hullám zene és vers zene, szó zene és csend zene is. Az újabb zenék, fotók és kreatív képek hangulata egyre közelebb került egymáshoz, párhuzamosan készültek. A zenékben érezhető az aprólékos szerkesztő munka és az alkotói rögtönzés eredménye. A különböző számítógépeken és mobil telefonokon a midi zenék eltérően szólhatnak. Az ismert operációs rendszerek szoftveres midi lejátszói alacsony minőségű midi hallgatást tesznek lehetővé. Általánosan megfelelő hangzás 8MB General Midi soundfont és 3 hangszóróból álló zenei rendszer használatával érhető el. Azért, hogy mindenki ugyanúgy hallja, a teljes hosszúságú midi változatok helyett a nem teljes hosszúságú mp3 zene változatok hallgathatók meg.

1999-től rendszeresen küldtem midi zenéket Finn, Kanadai, USA midi zenei versenyekre, ahová Bolíviától Japánig minden helyről érkeztek a mid szerzemények. A 10-től az első helyig mindenütt végeztek a midi zenéim. 2004-től már nem küldtem több versenyre, hanem átalakítottam a Soundblaster Live hangkártya Creative 8MB GM soundfont hullámtábla hangzásához, majd digitalizáltam ( wav ) a midi zenéket, végül mid és mp3 formában kerültek fel a honlapomra. Az mp3 és / vagy wma zenék 160 Kbit/sec tömörítéssel készültek. A hangulatzenék rövid változata a zenés képeslapok zenéjeként volt hallható. Ezek az instrumentális hangulat zenék, mp3 zenék részei az általam alkotott 72 darabos mid / wav / mp3 / wma választéknak. Az itt meghallgatható mp3 zenék nem teljes hosszúságú, saját magyar zenék. (c) Minden jog fenntartva. Oldal Gyula


Magyar mp3 zene, hangszeres hangulat zene, egyedi instrumentális zene mp3 formátumban.

Én is egy dalt gondoltam

Utcai mágia

Szavak

Az utolsó farkas

Naptánc

A sziget

Szelídnyugat

Az első hóvirág

Galambok a téren

A sas és a gyerek

Hullámok

Őrült világ

Májusi eső

Utójáték

Tengertánc

Befejező motívum

Ingyenesen letölthető, nem teljes hosszúságú saját mp3 instrumentális, magyar fantázia zenék.


Magyar midi zene, egyedi instrumentális midi zene, nemzetközi verseny zene: A zenék eredetileg 4 - 16 szólamú többsávos mid alapú technikával készültek, jellemezően egy vagy több eseményt, hangulatot vagy időszakot esetleg szélsőséges időjárást megörökítve. A szél, a falevelek, a madarak éneke, a hullámok hangja, távoli tompa hangok összessége furcsa zaj - zenét eredményez. Megfelelő lelki állapot és a valóságtól kellően elrugaszkodott fantázia elegendő ahhoz, hogy fejben, vagy valahol belül, megszülessen a zene, bármilyen zene, lassú, melankolikus, lendületes, dinamikus, stb. Aki alkotott, festett, faragott vagy másféle aktív alkotást készített, az jól tudja, hogy a festmény, faragás vagy éppen a zene nem ott és akkor, nem abban a pillanatban születik meg az ember fejében. Minden zene egy kicsit hullám zene és vers zene, szó zene és csend zene is.

Yamaha Genos - Roland Fantom 06

yamaha genos - roland fantom 06

Jelenleg a Yamaha Genos V2 FC7 FC4A , Roland Fantom 06 FC7 FC3 , Yamaha GNS-MS01 Genos Sound System rendszert használom. A Genos Digital Workstation, digitális zenei munkaállomás, igen fejlett intelligens kísérő automatikával, a Fantom 06 synthesizer, digitális szintetizátor, sokoldalú hangminta készlettel, kreatív képességekkel. A két hangszer összekapcsolása ( midi és audio ) ígéretes kombináció. A Yamaha Genos és Roland Fantom 06 hangszerekkel készült zenéket, midi, mp3 és wav formátumban sem teszem közzé.

Az mp3 vagy midi zenék változatai ingyen letölthetők, másodlagos vagy üzleti jellegű felhasználása nem engedélyezett !


www.zeneter.hu